Xee viser lørdagskampe fra Bundesligaen
Forening: YouSee - Antenneforening - Master
Publiceret af: Foreningsweb YouSee - Admin
Dato: 23-08-2019 12:30:08
Kategori: TV nyheder
     
Fra lørdag den 14. september kan I se Bundesliga på Xee

De næste tre år kan I få et fodboldbrag fra den tyske Bundesliga lørdag kl. 15.30 på Xee. I vores forening kan vi allerede se halvdelen af Premier League-kampene på Xee, og hos den forholdsvis nye kanal er de glade for, at man nu også kan vise spændingsfyldte opgør fra en anden af verdens bedste ligaer.

”Vi havde en fantastisk premiereweekend for Premier League på Xee, hvor hele 107.000 danske fodboldfans så med til søndagens storkamp mellem Manchester United og Chelsea, og der er slet ikke nogen tvivl om, at danskerne har opdaget, at Premier League har fået en ny hjemmebane. Derfor giver det også god mening, at vi nu kan udvide vores fodbolddækning med kampe fra en anden af Europas store fodboldligaer, idet vi fremover vil vise en af eftermiddagens lørdagskampe fra den tyske Bundesliga på Xee,” siger Pil Gundelach Brandstrup, kanalchef på Xee.


Xee har premiere på Bundesliga-dækningen lørdag den 14.september kl. 15.30, hvor de viser kampen mellem Borussia Dortmund og Bayer 04 Leverkusen. Lørdag den 21. september viser Xee kampen mellem FC Bayern München og FC Köln, mens de den 29. september viser RB Leipzig og Schalke 04.


 

 
Cookies

Kontakt

Kasserer
Birger Jensen,
Aftensang 14
tlf. 7937 0555,
antenne@eljensen.dk

Kontakt

Sekretær
Henning Jæger,
Æblehaven 114
tlf. 2025 7549,
info@atelieregtved.dk